Korekcijska stekla

V optiki Optima se zavedamo, da je izbor pravih korekcijskih stekel eden izmed, če ne celo najpomembnejši del nakupa korekcijskih očal. Ravno zato se vsaki stranki popolnoma posvetimo in strokovno svetujemo pri izbiri korekcijskih stekel. V naši optiki imamo v ponudbi stekla vodilnega nemškega podjetja Rodenstock, vgradimo pa tudi stekla drugih večjih proizvajalcev po željah kupcev. Med široko ponudbo korekcijskih stekel teh treh proizvajalcev vedno najdemo ustrezno steklo, ki nudi kompromis med kvaliteto in ceno.

RODENSTOCK

Rodenstock je vodilni proizvajalec korekcijskih stekel in okvirjev v Nemčiji. Podjetje je leta 1877 ustanovil Josef Rodenstock. Po celem svetu zaposlujejo 4900 delavcev, njihove prodajne podružnice in distribucijski partnerji pa so zastopani v 85 državah. Njihov sedež je v Münchnu, proizvodnja njihovih stekel pa poteka na 14 različnih lokacijah v 13 državah. Srce njihove dejavnosti je optimizacija lastnosti optičnega prikazovanja, povečanje udobja pri nošenju in zagotavljanje oblik očal, ki poudarjajo osebnost njihovih uporabnikov. Drugače rečeno: njihov cilj sta najboljši vid in videz.

ALCOM

Alcom je slovenski proizvajalec visoko kakovostnih korekcijskih stekel. Je neodvisno družinsko podjetje s preko 20 let izkušenj na področju oftalmologije. Kot odlično podjetje so v Alcomu zavezani, da ponudijo le najboljše. Čim hitreje in po sprejemljivih cenah.

ZEISS

Zeiss je mednarodno podjetje na področju optike, kjer že več kot 165 let prispeva k tehnološkemu napredku. Je med vodilnimi svetovnimi podjetji za proizvodnjo korekcijskih stekel. Podjetje razvija širok razpon stekel za korekcijo vida.